|
|

075-628 3458

Geopend maandag t/m vrijdag

08:00 - 17:00

Menu

Inschrijven

Wanneer u in Wormerveer of Westknollendam woont kunt u patient worden in onze praktijk.

Een link  naar het inschrijfformulier vindt u hieronder. Graag lichten we nog een paar dingen toe voor u met het inschrijfformulier aan de slag gaat.

 

Voor ieder gezinslid moet een apart inschrijvingsformulier worden ingevuld en worden voorzien van een handtekening en een kopie van de zorgverzekeringspas.

Voor kinderen tot 12 jaar moeten beide ouders of voogd tekenen. Voor kinderen van 12-16 jaar dienen zowel beide ouder/voogd als kind een handtekening te zetten. Kinderen vanaf 16 jaar mogen zelf een eigen formulier invullen en ondertekenen.

 

Zoals terug te vinden op het inschrijfformulier  kunt u ook melden of u wel of geen toestemming geeft voor inzage in uw medische dossier. Het is praktisch wanneer u dat ook gelijk regelt! Online via  www.ikgeeftoestemming.nl  of door middel van de folder (met aanmeldformulier) die u bij de assistente kunt verkrijgen.

 

Geboorte van een kind: voor uw kind moet een nieuw medisch dossier gemaakt worden. Het helpt ons wanneer u ook voor uw pasgeborene alle inschrijfgegevens aanlevert.

U kunt het inschrijfformulier downloaden door hier  te klikken.

 

Het ingevulde formulier (of de ingevulde formulieren) kan/ kunnen met alle ander gevraagde kopieen langsgebracht worden op de praktijk.

Ter plekke zal uw legitimatiebewijs gecontroleerd worden, dus we verzoeken u vriendelijk om uw legitimatiebewijs bij u te hebben!

 

Adres: Stationsstraat 7, 1521DT, Wormerveer.

 

Om het inschrijfformulier te kunnen bekijken en printen, heeft u Adobe Reader software nodig. Staat dit nog niet op uw computer, dan kunt u op get.adobe.com/nl/reader deze software gratis downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Online Diensten
NIEUW: uwzorgonline app
Inloggen Patientenportaal
Zelf Opzoeken
Bevolkingsonderzoek
Zelftest hart/bloedvaten risico
Zelftest COPD
Ziektes en aandoeningen A-Z
Over Ons
Ons team
Zorgaanbod
Missie en visie
Klanttevredenheidsonderzoek
Privacyreglement
Klachtenprocedure
Praktijkfolder
Medewerking wetenschappelijk onderzoek
Nieuws
Terugroepactie valsartan
Informatie over bijwerking hydrochloorthiazide
NHG-keurmerk
Uitwisselen medische gegevens