|
|

075-628 3458

Geopend maandag t/m vrijdag

08:00 - 17:00

Menu

Psychologische hulp

Sinds eind 2015 kunt u verwezen worden naar het spreekuur van de praktijkondersteuner (POH) GGZ. Dit spreekuur is op maandag en op vrijdag. Het gaat dan om psychische klachten waarbij u ondersteuning kunt gebruiken, of eventueel een kortdurende behandeling. De afspraak wordt via de huisarts of assistente gemaakt. De kosten worden, net als een bezoek aan de huisarts, volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. Er is geen verwijsbrief nodig.

 

Naast de bovengenoemde praktijk ondersteuners heeft de huisartsenpraktijk voor psychologische hulpverlening de beschikking over twee Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen (SPV).


Zij werken voor Indigo (www.indigo.nl) en hebben bij ons spreekuur op woensdag en donderdag. Hiervoor heeft u een verwijzing van de huisarts nodig.

De behandeling wordt vergoed door uw ziektekostenverzekeraar. Wel valt psychologische zorg onder het eigen risico en verschilt de vergoeding per ziektekostenverzekeraar en de door u gekozen (aanvullende) verzekering. We adviseren u om uw verzekeringspolis of uw verzekeraar te raadplegen om te bepalen hoeveel u vergoed krijgt.

 

Indigo valt onder de Parnassia Bavo Groep (als zodanig bekend bij de verzekeraars) en biedt tweedelijns psychologische hulp.

 

Online Diensten
NIEUW: uwzorgonline app
Inloggen Patientenportaal
Zelf Opzoeken
Bevolkingsonderzoek
Zelftest hart/bloedvaten risico
Zelftest COPD
Ziektes en aandoeningen A-Z
Over Ons
Ons team
Zorgaanbod
Missie en visie
Klanttevredenheidsonderzoek
Privacyreglement
Klachtenprocedure
Praktijkfolder
Medewerking wetenschappelijk onderzoek
Nieuws
Terugroepactie valsartan
Informatie over bijwerking hydrochloorthiazide
NHG-keurmerk
Uitwisselen medische gegevens